Om oss

Gamingproffset.se är en oberoende jämförelsetjänst för gaming som hjälper dig att hitta marknadens bästa produkter och fatta kloka köpbeslut. Dessutom är det gratis att använda vår tjänst och det kommer aldrig att kosta något att läsa våra texter.

Idag är gaming en jätteindustri där det produceras och säljs mer produkter än någonsin. Kruxet med detta är att det inte alltid är det lättaste att veta vilken produkt man ska välja. Därför skapade vi Gamingproffset.se, en tjänst som sammanställer nätets främsta gamingprylar på ett och samma ställe.

Bakgrund och syfte

Vi som ligger bakom Gamingproffset.se har haft ett intresse för gaming och teknik ända sedan barnsben. Denna förkärlek för datorer och tv-spel har med åren bara vuxit sig starkare och starkare.

Därutöver har vi lång bakgrund i att skapa hemsidor av olika slag avsedda för konsumenter som vill göra informativa och bra köp eller val. Så genom att kombinera våra erfarenheter och färdigheter vill vi med denna tjänst underlätta för gamers som är ute efter gear till sin gaming-setup.

Vill du ta reda på mer om hur vi tar fram våra tester och köpguider kan du kolla in den här sidan.

Därför är vår tjänst gratis

All information på Gamingproffset.se är helt och hållet kostnadsfritt. Detta inkluderar produktjämförelser, köpguider och andra typer av guider. Med andra ord behöver du aldrig registrera dig på den här sajten får att få tillgång till våra testvinnare.

Anledningen till att vi kan erbjuda dig detta utan någon kostnad beror på att vi får en liten summa pengar varje gång våra besökare gör ett köp via våra affiliatelänkar (eller spårningslänkar). Denna provision är möjlig tack vare våra samarbeten med Adtraction, Awin och andra annonseringsnätverk.

Avslutningsvis vill vi åter igen understryka att Gamingproffset.se är fristående och påverkas därför inte på något sätt av eventuella samarbetspartners.

Disclaimer

Eftersom gamingbranschen är i ständig förändring kan vi på Gamingproffset inte ansvara för att informationen på denna webbplats är aktuell eller korrekt. Varför så är fallet beror på att webbutiker alltid ändra pris och andra uppgifter. På grund av detta är det upp till dig att säkerställa att eventuella priser och annan information stämmer innan du köper en produkt.

Med detta sagt gör vi självklart allt vi kan för att se till att artiklarna som publiceras på Gamingproffset.se är så uppdaterade och felfria som det bara går.

Vanliga frågor om Gamingproffset.se

Hur kontaktar jag er?

Är det något du undrar över angående våra tester och guider? Eller har du en produkt du vill att vi testar och recenserar? I så fall kan du skicka iväg ett meddelande till oss på hej[at]gamingproffset.se.

När startade ni Gamingproffset?

Jämförelsetjänsten Gamingproffset.se grundades våren 2023 med målet att underlätta för konsumenter att hitta och köpa kvalitativa produkter för gamers.

Hur fungerar tjänsten?

Tjänsten fungerar på så sätt att vi sammanställer tester, kundomdömen, expertbetyg med mera så du snabbt kan hitta vilka gamingprylar som presterar bäst.